Pestki z winogron leczą białaczkę

 

Naukowcy Cancer Center, University of Colorado stwierdzili, że ekstrakt z pestek winogron niszczy 76% komórek białaczkowych w ciągu 24 godzin. To przyczynia się do utrzymania zdrowia w ekstrakcie komórek normalnych. Naukowcy badający nie tylko wino, ale także produkty z niego wniosek, że wszystkie one są leki przeciwnowotworowe są użyteczne dla ogółu populacji.

Czerwony pestek winogron wyodrębnić i reprezentują silne ochrony serca i układu sercowo-naczyniowego, w ogólności, który zmniejsza zapalenie, zwiększenie metabolizmu cholesterolu i triglicerydów. Ekstrakt znacznie zwiększa kolagenu ściany naczyń, co zapobiega luki kapilar zapobiega siniaki tym pajączków. W ekstrakcie wykazały silny związek antikandidoznye. Niektóre gatunki Candida, aby rozwijać się w przewodzie pokarmowym lub zatok, z osłabienia odporności.

Czerwone wino rozluźnia naczynia krwionośne, poprawiając przepływ krwi. Należy zauważyć, że ludzie z południowo-zachodniej Francji i Sardynii mają dłuższy czas eksploatacji ze względu na wysokie spożycie czerwonego wina. Kobiety po menopauzie odzyskać mniej, bo w zakresie korzystania z wina z posiłkiem, jednak nie jest asymilacja tłuszczów. Red winogron jest źródłem flawonoidów – proantocyjanidyn. Białe winogrona zawierają ich znacznie mniej. Proantocyjanidyny czerwone winogrona nie tylko kości, ale również w soku i skórki. Czerwone winogrona na białym ochrony przełożonego przeciwutleniaczy do ponad 12 razy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s