Dieta trzyma z dala od raka żołądka

Żołądka Rak jest drugą najczęstszą przyczyną śmierci na świecie, stanowi zagrożenie dla zdrowia ludzi, najczęściej złośliwy guz jednego. Z podnoszenie jakości życia, ludzie żołądka coraz większy nacisk na zapobieganie. Jak możemy w codziennym życiu z dala od żołądka zagrożenia? Science Diet jest kluczem. Profilaktyka raka żołądka z diety nauki, aby rozpocząć.

Konsensus ekspertów Gastroenterology jest, że regularne spożywanie soi i jej produktów, które mają raka żołądka ryzyko jest niskie, nie tylko bogate w białko sojowe, i zawierać inhibitory proteazy, mają aktywność przeciwnowotworową. Regularne spożywanie ryb, mięsa, jaj, mleka i innych środków spożywczych pochodzenia zwierzęcego, które mają raka żołądka ryzyko jest znacznie zmniejszona. To dlatego, że są bogate w białko wysokiej jakości, na brzuchu może hamować syntezę rakotwórcze nitrozoaminy. Należy zauważyć, że musisz jeść świeże ryby, mięso, jajka i inne pokarmy bogate w białko, gotowanie ryby, mięso, duszone i gotowane na parze, a także, nie należy jeść marynowane, wędzone lub suszone. Zielone i żółte warzywa są bogate, karoten, witaminy -. Oraz witaminy, Per capita spożycie warzyw zielonych i żółtych powinien być utrzymywany na koci koci, prawo rak żołądka zapobiegania. Selen ma działanie antyoksydacyjne i anty- raka i inne nowotwory roli pokarmy bogate w selen, takich jak wątroba zwierząt, owoce morza, ryby, grzyby, grzyby białej i lilii tak dalej. Zanikowe zapalenie błony śluzowej żołądka u pacjentów mogą być odpowiednie do podjęcia witaminy -. witaminy i $ witaminy, doustne warunki selenu drożdży można osiągnąć znaczące rezultaty. Wiele naturalnych produktów spożywczych, takich jak czosnek, kiwi, orzechy, nasiona, suszone pędy bambusa, algi, wodorosty i inni anty- nowotworowych efekt. Herbata ma również anty- rakowe zmiany, zielona herbata, herbata jaśminowa jest lepszy. Jedzenie powinno być zróżnicowane, aby utrzymać zbilansowaną dietę. Należy unikać wysokiej soli (dzienne spożycie soli powinno być kontrolowane “gramów), znakomity, przegrzanie dieta. Picie alkoholu może uszkodzić błonę śluzową żołądka, wywołując raka , należy zwrócić uwagę, aby uniknąć. właściwe działanie ochronne świeże jedzenie z wyborów pokarmy bogate w witaminy, takie jak migdały, orzechy laskowe, orzeszki ziemne i oleju roślinnego. czosnku mogą hamować żołądka bakterii redukujących azotany i pleśni należy promować jeść nie palenia może zmniejszyć rodankiem katalizatora nitryfikacji w organizmie treści, a tym samym zmniejszenie “, związki nitrozowe. Jeść czy nie jeść rakotwórczych. “! Związki nitrozowe i innych substancji rakotwórczych jest indukowana żołądkowych czynników, które ludzie powinni jeść czy nie jeść w odniesieniu do żywności, takich jak solone, wędzone, grillowane, pieczone, smażone żywności i spleśniałe jedzenie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s