Rozwijanie dobrych nawyków żywieniowych, aby zapobiec raka żołądka

Rak żołądka częstość i struktura dieta jest irracjonalne, poważne zanieczyszczenie środowiska, rodzinne predyspozycje genetyczne i inne czynniki są ze sobą ściśle powiązane. Lubią jeść wędzone, wysokiej sól, pikantne, marynowane żywności, uzależniony od jedzenia hot pot, Mala Tang, a także picie nawyki, itp., może uszkodzić prawidłowe funkcjonowanie przewodu pokarmowego, poważne uszkodzenie błony śluzowej żołądka, co prowadzi do zapalenia błony śluzowej żołądka, choroby wrzodowej żołądka i innych chorób, może nawet zwiększyć ryzyko raka.

Ponadto, nieodpowiednia dieta zwiększa ryzyko raka żołądka zachęt, takich jak: oszczędność czasu, jeść pożreć; przejadać, często większe obciążenie dla żołądka; życia bez prawa, jeść często “posiłek głód, pełny posiłek”, a nawet często nawet nie jedzą śniadanie, a czasami przejadanie się, co dało zapalenie żołądka, wrzody i różne problemy żołądkowe, a nawet raka częstości występowania stanowi “dobrą” glebę.

Ponieważ rak żołądka we wczesnym stadium nie było oczywiste, młodzi ludzie nie zwracają uwagi na ich zdrowie, zapobieganie i leczenie zaniedbanych żołądka, powodując większość młodych raka leczenia pacjentów w zaawansowanym stadium, opóźnienia w czasie leczenia. Do diagnozowania nie ma nowotworu , zwykle nie endoskopia, gastroskopia widać bezpośrednio, ponieważ nie ma częstość występowania raka żołądka, a także może mieć patologiczne diagnozy, ponieważ najważniejszym kryterium rozpoznania nowotworu jest uzyskanie patologii.

Profilaktyka raka żołądka powinny rozwijać dobre nawyki żywieniowe, aby jeść regularne posiłki i unikać przejadania się, jedzenie zbyt szybko zbyt gorąco, jeść czy nie jeść ogórki, wędzone jeść lub nie jeść smażonych potraw, takich jak boczek zawiera duże ilości substancji rakotwórczych, smażone, pieczone, spalone jedzenie i powtarzane stosowanie takiej wysokiej temperatury oleju spożywczego zawiera również substancje rakotwórcze, nie jeść spleśniałe jedzenie, nie palić, jeść więcej świeżych warzyw i owoców. Droga w diecie Systemu opowiadał dań z karty, w celu uniknięcia zakażenia Helicobacter pylori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s